Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Hol vagy, Madison Culver?" by Rene Denfeld * eBook PDF Kindle ePub Free

Hol vagy, Madison Culver?

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Hol vagy, Madison Culver?
  • Author : Rene Denfeld
  • Release Date : January 07, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2526 KB

Description

„ValĂłdi gyöngyszem. RejtĂ©lyes tĂŒndĂ©rmese Ă©s thriller, lĂ­rai elbeszĂ©lĂ©s Ă©s brutĂĄlis valĂłsĂĄg ötvözete.” Library Journal


Az ötĂ©ves Madison Culver Oregon ĂĄllam vad Ă©s zord tĂ©li erdejĂ©ben tƱnt el, amikor a szĂŒleivel karĂĄcsonyfĂĄĂ©rt indultak. BĂĄr a hatĂłsĂĄgok semmire sem jutnak, a szĂŒlƑk nem adjĂĄk fel, Ă©s felfogadjĂĄk az eltƱnt gyerekek elƑkerĂ­tĂ©sĂ©re szakosodott magĂĄnnyomozĂłt, Naomi Cottlet. Ɛ az utolsĂł remĂ©nyĂŒk.


Naominak mintha valamilyen kĂŒlönleges kĂ©pessĂ©ge lenne: mintha valamilyen rendkĂ­vĂŒli lelki kötelĂ©k kapcsolnĂĄ Ƒt össze a kiszolgĂĄltatott, eltƱnt gyerekekkel. Hiszen Ƒ maga is volt: elveszett lĂ©lek, aki hivatĂĄsĂĄban keres megnyugvĂĄst.


Az ambĂ­ciĂłzus detektĂ­v elszĂĄntan veti bele magĂĄt a nyomozĂĄsba, hogy a kiszĂĄmĂ­thatatlan hĂłviharok Ă©s halĂĄllal fenyegetƑ gleccserek ellenĂ©re a kislĂĄny nyomĂĄra bukkanjon. Az erdƑ titkot rejt, Ă©s Naomi meg akarja fejteni ezt a titkot, hiszen minden alkalommal, amikor valakit sikerĂŒl megmentenie, a sajĂĄt lelkĂ©bƑl is megment egy darabot…


Rene Denfeld regĂ©nye egyszerre Ă©rdekfeszĂ­tƑen izgalmas Ă©s szĂ­vszaggatĂłan fĂĄjdalmas. Ahogy a New York Times Ă­rta rĂłla: Grimm-mesĂ©kbe illƑen sötĂ©t Ă©s komor erdƑk mĂ©lyĂ©n szembesĂŒlĂŒnk azzal, milyen Ă©lmĂ©ny szembenĂ©zni a halĂĄllal, Ă©s mikĂ©nt jelentheti a tĂșlĂ©lĂ©st a kĂ©pzelƑerƑ Ă©s a fantĂĄzia.


PDF Ebook Download "Hol vagy, Madison Culver?" Online ePub Kindle